De Toverschaar - Blog Berichten en Acties

We sluiten het kapsalon tot 5 april ...

We hadden dit weekend reeds besloten om het kapsalon te sluiten tot zeker het einde van de maand, maar ik ben heel blij mee te delen dat de veiligheidsraad vanavond ook de maatregelen i.v.m. het coronavirus verstrengd heeft en alle niet essentiele winkels gesloten blijven tot zeker 5 april.
Ik ben een kleine zelfstandige en ik moet ook mijn kosten betalen deze maand, maar ik denk dat het nu tijd is om onze verantwoordelijkheid te nemen.
De kinderen moeten thuisblijven om deĀ besmettingen te verminderen en de piek in de besmettingen af te vlakken. De ouderen krijgen geen bezoek meer in de rusthuizen, .. Alleen als we allemaal samen deze maatregelen serieus nemen en opvolgen is de economische crisis niet voor niks geweest. Alleen dan zullen we levens redden!
Dit virus is zeker een les voor de mensen om even niet alleen aan onszelf te denken. Nu is het tijd om elkaar te helpen en samen de strijd aan te gaan.

Ga niet onnodig naar buiten, geniet van de extra tijd met je huisgenoten, maak de tuin mooi, ruim die ene rommelkamer eens op, probeer eens niet iets te "moeten" gaan doen.
En zorg vooral goed voor jezelf en je geliefden!


--
De Toverschaar - Kapper en barbier
Mohamed Hussein
Lintsesteenweg 7A
2500 Lier
03/489 34 13